Cloud computing

Wij hebben ons gespecialiseerd in de cloud. Zo zijn wij Microsoft Cloud Accelerate partner. Daarnaast leveren wij een divers aantal producten van andere leveranciers.

Vraag nu een demo aan

Wilt u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden?

Wat is cloud?

Iedereen spreekt over de “cloud”. Maar wat kan het voor uw organisatie betekenen? Cloud Computing is een van de heetste modewoorden geweest de afgelopen paar jaar, terwijl we het verassend genoeg allemaal al erg lang gebruiken zonder dit door te hebben. Denk aan Hotmail, Facebook, Skype, PayPal en Ebay. Dit zijn allemaal voorbeelden van Cloud omgevingen. U maakt gebruik van Cloud diensten, zonder dat u zich druk hoeft te maken hoe de techniek werkt. De Cloud blijft continue in ontwikkeling. Aanbieders werken hard om steeds meer programma’s samen te laten werken. Als u uw bedrijf naar de Cloud transformeert zal het werken aan bedrijfsinformatie net zo eenvoudig zijn als het bijwerken van uw Facebook profiel. microsoftlogo

Voordelen

Flexibiliteit

Eenvoudig uitbreiden of inkrimpen met uw ICT omgeving? In de huidige economie is flexibiliteit de sleutel. U kunt uw IT-uitgaven in de hand houden door dat u niet voor de toekomst hoeft te bouwen. U wordt niet beperkt in uw bedrijfsvoering door beslissingen en contracten uit het verleden.

Beveiliging

U moet er niet aan denken, de computer defect, diefstal van een laptop of het verlies van een rondslingerende USB stick. In de Cloud staan uw gegevens veilig.

Capaciteit

Omdat Cloud oplossingen functioneren vanuit reusachtige datacenters verdeeld over een land of zelfs een werelddeel is er altijd capaciteit genoeg. Sommige aanbieders bieden zelfs oplossingen die oneindig schaalbaar zijn.

Kosten

Cloud computing vermindert uw onderhoudskosten. De oude server kan ik veel gevallen de deur uit, de nieuwste versie van de software zit standaard inbegrepen bij de Cloud dienst en update kosten zijn verleden tijd. Vergeet ook niet dat uw server al gauw tussen de 50 en 100 euro per maand aan stroomkosten verbruikt.

Cloud computing

De Cloud wordt groter

Cloud Computing wordt steeds meer toegepast. In 2016 zijn 340 miljoen nieuwe gebruikers overgestapt op cloud computing. Bent u onder de indruk? Hieronder vindt u een overzicht van het gebruik van Cloud Computing in 2012:

  • Telebankieren 65% 65%
  • Online winkelen 63% 63%
  • Gebruikt Social Media 58% 58%
  • Online games 45% 45%
  • Online foto opslag 29% 29%
  • Online opslag 19% 19%