Xelion Hosted VOIP

Xelion 6 is de sterk vernieuwde versie van Xelion’s telefonie- en communicatieoplossing voor het mkb. Xelion 6 voorziet in de verschuiving naar plaats-, apparaat- en tijdonafhankelijke werken.

Zakelijke communicatie

Onderweg naar relaties, op kantoor, thuis: je werk reist met je mee. Xelion 6 dus ook. Kies op ieder moment hoe je bereikbaar wilt zijn. Telefoontjes beantwoorden met je PC of bureautoestel. Doorverbinden met de laptop. Even niet zakelijk bereikbaar op je smartphone? Schakel je telefoontjes automatisch door naar een collega, receptie of helpdesk.

Softphone

Met de Softphone kan iedereen zonder enige gebruiksaanwijzing bellen. Zelfs als u er niet mee wilt bellen is de PC telefoon handig, omdat u eenvoudig oude gesprekken kunt terugvinden, u kunt zien of collega’s in gesprek zijn en u kunt gemakkelijk het bedrijfsadresboek raadplegen.

Doormiddel van een headset of de vertrouwde hoorn aan te sluiten op uw computer kunt u uitbellen met de Softphone. De softphone applicatie kunt u downloaden en daarna zal het programma automatisch op uw computer worden geïnstalleerd.

Bellen is zeer eenvoudig, u kunt een nummer kiezen en op de belknop klikken. Nog eenvoudiger is het door met de muis over een willekeurig nummer te gaan (uw softphone herkent ieder telefoonnummer in bijvoorbeeld een webpagina, Excel of uw Outlook mail). Er verschijnt dan een groen telefoontje dat u kunt aanklikken om een telefoongesprek te starten. Middels de door Xelion ontworpen USB Hoorn heeft u zelfs de mogelijkheid om de ‘klassieke toetsen’ op de usb hoorn te gebruiken voor de belangrijkste functies.

Xelion 6 op de Mobiele telefoon

Onderweg naar relaties, op kantoor, thuis: je werk reist met je mee. Xelion 6 dus ook. Kies op ieder moment hoe je bereikbaar wilt zijn. Telefoontjes beantwoorden met je PC of bureautoestel. Doorverbinden met de laptop. Even niet zakelijk bereikbaar op je smartphone? Schakel je telefoontjes automatisch door naar een collega, receptie of helpdesk.

Met je tablet of smartphone heb je overal toegang tot informatie in Xelion 6. Je kunt direct bellen vanuit een up tot date adressenboek en hebt een lijst met de beschikbaarheid van collega’s. Ook pas je met een klik je bereikbaarheid aan, bijvoorbeeld als je even niet zakelijk bereikbaar kunt zijn, maar wilt dat gesprekken uitkomen bij de telefoniste.

Xelion USB Phone

Ideaal als u de functionaliteiten van de Softphone (PC telefoon) volledig wil benutten, door deze USB hoorn aan te sluiten op uw computer, kunt u gesprekken via uw computer voeren zoals u gewend bent met een traditioneel toestel. Dit USB toestel is speciaal door Xelion ontworpen en net zo eenvoudig in gebruik als een mobieltje. De telefoon rinkelt zelf, dus daarvoor heeft u geen PC speaker meer nodig. Daarnaast is de gesprekskwaliteit goed door echo onderdrukking en ruis reductie.

Kenmerken

  • Eenvoudig als een mobieltje
  • Telefoon rinkelt zelf, geen pc speaker nodig
  • Goede gesprekskwaliteit door echo onderdrukking
  • Ruisreductie
  • Volume-regelaar
  • Mute-functie
  • Opnemen/ophangen knop
  • Numeriek toetsenbord
  • Geen voeding nodig, aansluiten op USB
  • Plug in en bel! Geen drivers
1. Gebruik zonder handleiding.

Xelion 6 werkt als een virtuele assistent op pc, tablet en mobiele telefoon die je verschillende manieren aanreikt om contact te leggen met een collega of relatie. Alleen een afspraak item opschuiven? Dan is een bericht voldoende. De softphone en de app zijn zo gebruiksvriendelijk en simpel dat iedereen er graag mee wil werken.

2. Slimmer, sneller, goedkoper

Bedrijven gaan dankzij Xelion 6 besparen. Simpelweg omdat communiceren minder tijd en geld kost en omdat medewerkers minder mobiele belkosten gaan maken. Zakelijke adressen en telefoonnummers opslaan op mobiele telefoons is voorbij. Zelfs telefooncentralefuncties als wachtrij en welkomstboodschappen zijn automatisch in te stellen zonder tussenkomst van een receptioniste.

3. Professioneel communiceren

Grote, maar ook kleinere bedrijven zijn dankzij het gebruik van Xelion altijd goed bereikbaar. Ongeacht of er vaste of mobiele telefoons gebruikt worden, doorverbinden gebeurt pas nadat gebruikers in de app zien dat hun collega beschikbaar is. Willen medewerkers zakelijk bereikbaar zijn, of juist even niet, dan kunnen ze dat met één klik snel en eenvoudig in hun profiel wijzigen.

4. Flexibel en geen onverwachte kosten

Steeds meer bedrijven willen naast telefonie ook chat en sms of een andere communicatiemogelijkheid gebruiken die de organisatie effectiever maakt. Xelion 6 biedt de complete set van communicatiefuncties voor één prijs, waardoor er niet extra voor iedere functie betaald hoeft te worden. Nieuwe mogelijkheden worden voortdurend toegevoegd zonder prijskaartje.

5. Altijd en overal informatie terugvinden over gevoerde gesprekken.

Xelion 6 slaat gespreksinformatie centraal op. Ieder gesprek kan worden opgenomen. Weten wat er in het telefoongesprek precies gezegd is? Xelion 6 heeft de gesprekken geordend en vindbaar gemaakt.

Gespreksopname

Automatische gespreksopname

Lage tarieven

Gesprekskosten zijn 25% tot 50% goedkoper dan KPN

Mobiel

Mobiele App voor buiten kantoor

Zien is geloven

Je wilt eenvoudig en met besparing van kosten bellen? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat je overtuigen en zie met eigen ogen hoe medewerkers efficiënter gaan werken en de bereikbaarheid van de organisatie met sprongen omhoog gaat.