Hosted Desktop

Een eigen online werkplek, dat is Hosted Desktop. Het voordeel van Hosted Desktop is dat u niet meer gebonden bent aan een fysieke werkplek, maar dat u overal bij uw programma’s en bestanden kunt. Hosted Desktop werkt hetzelfde als een standaard Windows desktop, alleen staat de data niet langer op uw computer, maar op onze servers in een beveiligd datacenter.

Virtueel en toch persoonlijk

Uw online werkplek is volledig gepersonaliseerd. U beschikt over een bureaublad met uw eigen wachtwoord, programma’s en bestanden. Toegang tot uw werkomgeving verkrijgt u via een beveiligde connectie. U kunt daarvoor uw PC, thin client, notebook, tablet of smartphone gebruiken.

Altijd online

Uw online werkplek staat 24×7 stand-by. U kunt dus altijd en overal direct aan de slag. Wilt u thuis nog even die offerte uitwerken zonder helemaal naar kantoor te hoeven? Geen probleem, log in en verstuur de offerte vanuit huis. Het overzetten van bestanden van het ene naar het andere apparaat is niet meer nodig.

Uw data beveiligd

De servers waarop Hosted Desktop wordt gehost, staan veilig in ons datacenter. U hoeft zich geen zorgen te maken over backups. Alle desktops worden dagelijks automatisch gebackupped en de Desktops en e-mail worden beveiligd met Microsoft protectie.

Persoonlijke data en bedrijfsdata

Iedere gebruiker heeft een persoonlijke harde schijf, maar u kunt ook harde schijven inrichten die al uw medewerkers kunnen gebruiken. Zo kunt u informatie delen met collega’s. Dat is wel zo handig, bijvoorbeeld als een van uw collega’s een keer onverwachts afwezig is. Van bestanden wordt tweemaal per dag een backup gemaakt.

Lage kosten en professioneel beheer

Met Hosted Desktop hoeft u niet langer te investeren in dure PC’s en het onderhoud daarvan. Alle online werkplekken worden door onze gecertificeerde engineers beheerd. Zij voeren bijvoorbeeld alle software updates en systeemwijzigingen voor u door.

De voordelen van een online werkplek:

  1. Uw programma’s en bestanden overal en vanaf verschillende apparaten bereikbaar.
  2. Betaal per gebruiker per maand. Geen investeringen, wél flexibiliteit.
  3. Geen zorgen meer over falende computers en bijbehorend beheer en onderhoud.

Meer weten?

Vraag een van onze specialisten om u meer te laten zien..