Leppink gaat de focus het komende jaar volledig verleggen naar de zakelijke markt. Dat betekent dat particuliere klanten vanaf 1-1-2020 niet meer terecht kunnen voor de aankoop van hardware, maar mocht u als gewaardeerde klant toch nog graag bij ons willen kopen dan kunt u een afspraak met onze consumentenverkoopafdeling maken voor eventuele aankoop of informatie van hardware. Telefonisch is deze afdeling niet bereikbaar, we verzoeken u vriendelijk uw vraag per e-mail naar info@leppink.nl te sturen.

De showroom wordt, vanwege jarenlang succes op de zakelijke markt, omgebouwd tot Leppink Business Center. Op deze manier kan Leppink de zakelijke ICT-oplossingen nog beter presenteren en wordt de zakelijke dienstverlening uitgebreid.

Wel kunnen consumenten nog steeds terecht bij onze Digitotaal webshop voor de aankopen van hardware en software.

Als u als consument eerder een aankoop heeft gedaan, hoeft zich geen zorgen te maken: het recht op garanties en de mogelijkheid tot reparatie en support vervalt niet. Voor reparaties buiten de garantieperiode opent Leppink het Service Center aan de Greune 38. Voor de openingstijden en communicatiemogelijkheid van ons Service Center vindt u de informatie hieronder.

Het ombouwen van de showroom biedt Leppink de mogelijkheid om de service aan bedrijven nog verder door te ontwikkelen.
Voor het adviseren van onze zakelijke klanten hebben wij een team van specialisten beschikbaar, zodat u een afspraak kunt maken met iemand die op de hoogte is van de specifieke dienst of product waar voor interesse is.

Leppink wil zich op deze manier steeds intensiever kunnen toeleggen op de zakelijke markt.

Ik heb een storing aan mijn apparaat, waar kan ik terecht?

Als u een apparaat heeft gekocht bij ons en u heeft nog garantie, dan kunt u terecht in ons Service Center tijdens de openingstijden zoals op deze pagina vernoemd. Wij gaan onderzoeken of dit een hardware defect is en wanneer dit het geval is, uw apparaat aanmelden bij de fabrikant voor de garantieafhandeling.

Lossen jullie ook software-problemen op voor consumenten?

In verband met AVG wetgeving en de daarbij horende voorzorgsmaatregelen is dit steeds minder goed uit te voeren door ons. Wel kunnen wij uw computer opnieuw installeren met een schone Windows versie. U bent zelf verantwoordelijk voor backup van uw data.

Openingstijden Service Center

Ons Particuliere Service Center is vanaf 01-01-2020* geopend op
Dinsdag 13.00 – 17.00 uur
Woensdag 13.00 – 17.00 uur
Donderdag 13.00 – 17.00 uur
Vrijdag 13.00 – 17.00 uur

 


* tijdens feestdagen gesloten