Het nieuwe werken

Het Nieuwe Werken kan in eerste instantie omschreven worden als “het plaats- en tijdonafhankelijk uitvoeren van werkzaamheden”. In tweede instantie is de “onafhankelijke wijze van werken eraan toegevoegd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne mobiele technologie.”

Kantoorautomatisering

Naarmate computers steeds meer ‘gemeengoed’ werden, kwamen ook nieuwe toepassingen om de hoek kijken. Zo zijn internet en e-mail uit het moderne kantoor niet meer weg te denken, en is in ieder kantoor wel een kantoorsoftwarepakket te vinden.

Kantoorautomatisering

Is het beheer van de volledige ICT-infrastructuur voor uw bedrijf. Of dit nu 2 of 100 werkplekken verdeeld over meerdere vestigingen zijn, Leppink heeft voor elk budget een oplossing op maat.

Cloud

Een term die de laatste jaren veelvuldig gebruikt wordt. De nadruk ligt hier op het via het internet beschikbaar stellen van uw hard- en software en uw gegevens. Of u nu ergens met de laptop op een parkeerplaats staat of toch ’s avonds vanaf thuis nog die ene order moet afmaken, wij maken het werken in de Cloud mogelijk.

Connectivity

Wie kan er nog zonder internet? U niet, wij niet, niemand kan meer zonder. Stabiel zakelijk internet is onmisbaar voor succesvol zakendoen. Vaak last van traag internet, verbindingsproblemen of gaat u verhuizen en benieuwd naar wat mogelijk is? Laat ons met u mee denken! Het kan namelijk sneller, goedkoper en stabieler. Nu ook glasvezel op maat!

Server en werkplekken

De server is het hart van uw bedrijf. Draagt zorg voor de opslag van data, afhandeling van e-mail en maakt het mogelijk dat uw medewerkers kunnen inloggen. Wilt u geen omkijken hebben naar periodiek onderhoud? Laat het dan aan ons over. Stel, u bent toe aan een nieuwe werkplek. De huidige computer wordt traag, loopt regelmatig vast en maakt lawaai. Dan is het tijd voor een nieuwe computer of laptop. Het weerhoudt u de actie te ondernemen omdat u bang bent voor het verliezen van belangrijke data en programmatuur. Geen zorgen, dit regelen wij voor u!

Opslag

Het aantal bestanden, de grootte ervan en de manier van beschikbaar stellen, bepalen het type opslag. Breidt u de opslag van uw computer uit, heeft de server een externe harde schijf nodig voor back-up of heeft u behoefte aan een centrale SAN opslag, dan horen wij dat graag.

Software

In alle soorten en maten voorradig, de laatste Office versie, programmatuur voor foto’s bewerken of Autocad voor uw bedrijf. Wij hebben het! Waar u vroeger naar de winkel moest voor de nieuwste versie, kunt u het bij ons digitaal krijgen. U krijgt een e-mail met de link naar de nieuwste software, zodat u de deur niet uit hoeft. Toch liever ondersteuning van één van onze medewerkers op locatie of via, uiteraard ook geen probleem.

Beveiliging

Het wordt vaak vergeten, maar uit onderzoek blijkt dat een bedrijfsnetwerk vaak onvoldoende beschermd is naar de buitenwereld toe. Een virusscanner, veelal een gratis variant, is afdoende om hackers tegen te gaan. Vaak met als doel de creditcard gegevens te achterhalen of de systemen te besmetten zodat deze dienst kunnen doen in een groter netwerk, ook wel een botnet genoemd. Dit heeft vaak als gevolg dat u door uw internetprovider op een blacklist geplaatst wordt, waardoor uw van e-mail wordt afgesloten. Onderneem dus vandaag nog actie, filter e-mail op virussen, sluit poorten in uw modem en investeer in een betrouwbare virusscanner en geef kwaadwillende minder kans van slagen.

%

Toename van gebruik van cloud-applicaties de afgelopen 2 jaar

%

van de werknemers werkt wel eens thuis

%

van de werkplekken scoort ondermaats als het gaat om de gezondheid van de werkplek.

Het nieuwe werken

Door de nieuwe mogelijkheden die het internet biedt, maar ook door nieuwe werkmethodes, de nieuwe generatie werknemers – die gewend zijn met moderne mobiele technologie en sociaal media te werken – en de eisen die aan het werk zullen worden gesteld, zal het werken in de aard ingrijpend veranderen. De vraagstukken die Het Nieuwe Werken oproept zijn multidisciplinair: technologisch, organisatiekundig, sociologisch en cultureel. De vraag is hoe snel de ontwikkelingen zullen verlopen en vooral hoe de organisaties met deze maatschappelijke ontwikkelingen om zullen gaan.

Maak hier een afspraak

Met ervaring vanaf 1995 kunnen wij u perfect adviseren op het gebied van uw infrastructuur.