Welkom bij het nieuwe Office

Thuis of op het werk, van desktop tot internet en de apparaten ertussenin: Office heeft de tools waarmee u uw werk naar behoren kunt uitvoeren.

Office waar en wanneer u maar wilt

Installeer Office op uw pc of Mac, op tablets en smartphones voor onderweg, en op internet met Office Online voor alles ertussenin.

Office waar u dat nodig hebt

U wilt meegaan met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en daarom wilt u vanaf al uw apparaten met uw programma’s en bestanden kunnen werken. Dit kan met Office 365! Gebruik uw zakelijke e-mail via Outlook, werk samen aan documenten, en maak en bewerk bestanden op uw telefoon, tablet of desktopcomputer. Met Office in de cloud hebt u altijd de nieuwste versie van programma’s en zijn uw bestanden altijd up-to-date. Uw recente documenten staan bovenaan, zodat u direct aan de slag kunt.

Eenvoudig samenwerken

Een goede samenwerking is van essentieel belang en Office 365 maakt dit gemakkelijk. Teams kunnen documenten opslaan in teamsites en per project een postvak bijhouden, zodat iedereen rechtstreeks vanuit zijn of haar e-mail toegang heeft tot die documenten. Wanneer u werkt met partners of klanten, kunt u grote of vertrouwelijke documenten delen en bewerken vanaf één online locatie. En vergaderingen in HD-video en het delen van schermen helpen u uw doelstellingen te sneller realiseren.

Eenvoudiger IT zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging

Minder IT-overhead en minder zorgen. Dankzij automatische updates hebt u altijd de nieuwste versie, zonder dat het werk wordt onderbroken. Beheer uw services via een webbeheercentrum waar u in enkele seconden gebruikers kunt toevoegen of verwijderen. U kunt daar ook uw e-mailbeleid regelen en toegangsregels instellen. Bedrijfsgegevens kunt u gemakkelijk verwijderen van telefoons die zijn kwijtgeraakt. En dankzij de Office 365-certificering volgens de nalevingsstandaarden van de overheid en de industrie kan uw bedrijf met een lage overhead aan de regels blijven voldoen.

Dankzij Office365 en Leppink heb ik overal ter wereld beschikking over mijn gegevens. Bovendien is het zeer voordelig en ik heb geen eigen server meer nodig. Zelfs ik kan ermee overweg. Ik raad het iedereen aan!

Kim Kötter

Miss Nederland Organisatie

Abonnementen vergelijken

U kunt hieronder alle abonnementen voor Office 365 voor bedrijven, die wij ondersteunen, vergelijken en tevens heeft u de mogelijkheid om een proefabonnement aan te vragen. Wij hebben dan de mogelijkheid u te helpen met installatie.

Office voor iPad

Het is nu mogelijk om Office-documenten op je iPad te bekijken, creëren en bewerken met aanraakvriendelijke versies van Word-, Excel- en PowerPoint-apps. Voor het bewerken en creëren van documenten met Office voor iPad is een in aanmerking komend Office 365-abonnement nodig. Afhankelijk van je abonnement kun je Office gebruiken op je iPad en 1-4 aanvullende pc’s of Macs, plus 1-4 aanvullende iPads of andere tablets en mobiele apparaten. U kunt gratis documenten lezen. Voor maken en bewerken hebt u een Office 365-abonnement nodig.

wordipad

Download hier Word voor de iPad

excelipad Download hier Excel voor de iPad

powerpointipad Download hier PowerPoint voor de iPad

Meer weten?

Vraag een van onze Office365 specialisten om u meer te laten zien..