Eigen Technische dienst


Uitermate vakkundige technische dienst.

Uiteraard beschikken wij over een eigen technische dienst die op vakkundige wijze alle reparaties kan uitvoeren aan o.a. computers, notebooks, tablets, scanners, etc. Heeft u een systeem dat niet meer naar behoren functioneert dan kunt u deze bij ons ter reparatie aanbieden.

Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid dat wij bij u aan huis eventuele problemen komen verhelpen aan uw pc of randapparatuur. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring, zijn door Microsoft opgeleid en hebben voor bijna alle problemen een passende oplossing.

Showroom

Showroom

Showroom

In onze winkel kunt u uitgebreid kennis maken met een zorgvuldig samengestelde selectie van producten en diensten. Denkt u daarbij onder meer aan computersystemen, notebooks, monitoren, tablets, printers en inktcartridges. Kortom alles voor de thuisgebruiker en ondernemer. Door goede afspraken met onze leveranciers zijn wij in staat om producten die niet voorradig zijn, zeer snel en met hoge betrouwbaarheid te leveren.

Benieuwd naar onze showroom en interesse in uitleg en de mogelijkheden van onze producten en diensten? Maakt u dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Trainingsruimte

In de ICT gaan ontwikkelingen heel snel. Met name voor bedrijven is het lastig om personeel up-to-date te houden. Wij kunnen uw personeel op uw eigen bedrijf trainen door middel van een incompany opleiding. Of we kunnen dit faciliteren in ons goed uitgeruste cursuslokaal.

De trainingen worden door ons zelf opgesteld en bieden een persoonlijk karakter en worden in kleine groepen gegeven. De lesstof wordt speciaal aangepast voor specifieke toepassingen en gebruikersniveau zodat u altijd investeert in een opleiding die voor resultaat zorgt.

Enkele voorbeelden van cursussen die we geven:

  • Microsoft Windows Vista / 7 / 8 / 8.1
  • Microsoft Office 2010 / 2013 / 365
  • Social Media workshops
  • Website bijwerken
  • Webshop vullen
  • Zoekmachine optimalisatie

Partners

Sommige samenwerkingen lopen al 20 jaar. Sinds 1995 is Leppink al Microsoft partner. Daarnaast hebben we ook andere partijen waar we zaken mee doen.