Eigen Technische dienst


Uitermate vakkundige technische dienst.

Uiteraard beschikken wij over een eigen technische dienst die op vakkundige wijze alle reparaties kan uitvoeren aan o.a. computers, notebooks, tablets, scanners, etc. Heeft u een systeem dat niet meer naar behoren functioneert dan kunt u deze bij ons ter reparatie aanbieden.

Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid dat wij bij u aan huis eventuele problemen komen verhelpen aan uw pc of randapparatuur. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring, zijn door Microsoft opgeleid en hebben voor bijna alle problemen een passende oplossing.

Showroom

Showroom

Showroom

In onze winkel kunt u uitgebreid kennis maken met een zorgvuldig samengestelde selectie van producten en diensten. Denkt u daarbij onder meer aan computersystemen, notebooks, monitoren, tablets, printers en inktcartridges. Kortom alles voor de thuisgebruiker en ondernemer. Door goede afspraken met onze leveranciers zijn wij in staat om producten die niet voorradig zijn, zeer snel en met hoge betrouwbaarheid te leveren.

Benieuwd naar onze showroom en interesse in uitleg en de mogelijkheden van onze producten en diensten? Maakt u dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Partners

Sommige samenwerkingen lopen al 20 jaar. Sinds 1995 is Leppink al Microsoft partner. Daarnaast hebben we ook andere partijen waar we zaken mee doen.