Advies 

Digitaal bellen wordt steeds meer de standaard. Bij Leppink bieden we hiervoor de VoIP techniek aan. Dit is het platform waarmee u altijd en overal ter wereld uw dienstverlening kunt doen met de aan elkaar gekoppelde softwarepakketten. Voor iedere digitale beltoepassing de nieuwste technieken en hardware te vinden en te integreren; daar gaan we graag mee aan de slag.

Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor maken we telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig.

Bij analoge telefonie is een telefoonnummer gekoppeld aan een locatie. Bij VoIP is een telefoonnummer gekoppeld aan een VoIP-account (gebruikt in hardware of software). De locatie van het VoIP-account is daarbij willekeurig. Een VoIP-toestel kan daarmee functioneren op iedere locatie waar het toestel verbinding heeft met het internet.

Voor het mogelijk maken van VoIP hebben we een eigen centrale, een hosted centrale en de bijbehorende toestellen en accessoires.

088-4827888
info@leppink.nl