Onze diensten

Lees hieronder meer over onze diensten

Waarmee kunnen we u helpen?

ICT
VOIP
Mobiel

Mobiel

Mobiele nummers aanvragen, abonnementen wijzigen en van provider wisselen; het is soms lastig om in de wereld van mobiele telefonie datgene te vinden waarnaar u op zoek bent. Bij Leppink helpen we u graag met het vinden van maatwerk mobiele abonnementen. Dit kan al vanaf twee of drie abonnementen tot meer dan 100 abonnementen. We beperken ons hierbij niet alleen tot oplossingen voor mobiele telefoons, maar bieden ook maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld data op tablets. Zo bent u niet afhankelijk van WiFi-verbindingen, maar heeft u altijd en overal toegang tot het netwerk.

In onze dienstverlening zorgen we niet alleen voor de digitale abonnementen zelf, maar is het ook mogelijk om alle hardware te leveren. Denk bijvoorbeeld aan smartphones, simkaarten, tablets etc. Ook zorgen we ervoor dat alles wordt ingeregeld. Bijvoorbeeld koppelingen met vaste telefonie zodat u vanaf uw mobiele nummer kunt bellen met het vaste nummer, maar ook maken we doorschakelingen mogelijk en brengen we het datagebruik in kaart.

Ook voor het beheer van uw mobiele telefonie dragen we graag zorg. Wij bieden beveiligingsmogelijkheden zodat er geen gevoelige data op straat komt te liggen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw telefoon te gebruiken als extra beveiliging bij het inloggen in uw accounts op welk apparaat dan ook.

Voor onze mobiele dienstverlening maken we hoofdzakelijk gebruik van het netwerk van KPN. Vanuit onze ervaring vertrouwen we op dit netwerk en kunnen we u dus ook een vertrouwde netwerkomgeving aanbieden.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Ga vrijblijvend met ons in gesprek…

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of heeft u specifieke vragen en bent u op zoek naar automatiseringsoplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

088-4827888
info@leppink.nl